Α.Π.Σ. Τελμησσός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους χορηγούς επικοινωνίας του ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ



LIFESTYLE - Μαραθώνας
Α.Π.Σ. Τελμησσός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους χορηγούς επικοινωνίας του ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ
Διαβάστηκε 3201 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews


Ένας αγώνας για να έχει επιτυχία εκτός από την όρεξη την αγάπη και το μεράκι των διοργανωτών, εθελοντών, χορηγών και δρομέων χρειάζεται και την βοήθεια από τα μέσα επικοινωνίας ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστός . Ο Σύλλογος μας Τελμησσός Μαραθώνα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας που στάθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά μας. «Αγκάλιασαν» τον αγώνα μας ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ, τον διαφήμισαν, το προώθησαν βοηθώντας έτσι όλοι μαζί στην επιτυχία που κατά γενική ομολογία είχε ο αγώνας μας.

Ευχαριστούμε το:
- iRunmag.gr, το οποίο εκτός από όλη την διαφήμιση και προώθηση που έκανε για τον αγώνα μας, πρόσφερε στους συμμετέχοντες, το πάντα ενημερωμένο και επίκαιρο δρομικό τους περιοδικό. Ενώ και η αγαπημένη μας δρομέας και φίλη Χαρά Λειβαδίτη τίμησε την εκδήλωση μας ,με την παρουσία της και την συμμετοχή της στον αγώνα μας.
- www.RunningNews.gr - Τα πάντα για το Τρέξιμο: Το πάντα ενημερωμένο δρομικό site και ο αγαπητός φίλος μας Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ήταν πάντα από τους πρώτους που προωθούσε οτιδήποτε είχε να κάνει με τον αγώνα μας.
- Runner Magazine: Το πρώτο δρομικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην χώρα μας, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει και αυτό το ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ.
- Runntrail.gr: Το κορυφαίο δρομικό «βουνίσιο» site και ο αγαπητός Χάρης Μανούσης με την παρουσία του και την συμμετοχή του στον αγώνα μας τίμησε και αυτός το ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις τοπικές εφημερίδες και τα τοπικά site που με την προσπάθεια τους, συνέβαλλαν στα μέγιστα για την καλύτερη προβολή του αγώνα μας.
Ευχαριστούμε το Marathon Press, Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, το irafina.gr και το Rafina Pikermi News (RPN).
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και ευχόμαστε να σας έχουμε στο πλάι μας και στους άλλους αγώνες μας!!!








Διαβάστε επίσης
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Ο Αύγουστος είναι ίσως η μεγαλύτερη...
 
Μαραθώνας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μάτι σε πολεοδομική ομηρία: Οι περιουσίες...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Το LIVE του Καλοκαιριού: Ο Πάνος...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Δήμος Μαραθώνα: Το νέο πρόγραμμα «ΔΕΝ...





Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ

LIFESTYLE - Μαραθώνας
Α.Π.Σ. Τελμησσός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους τους χορηγούς επικοινωνίας του ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝ
Διαβάστηκε 3201 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps