Βυθίστηκε τρία μέτρα το σπίτι επί της οδού Καρυωτάκη στον Νέο Βουτζά (φώτο - βίντεο)
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τετάρτη 06 Μαίου 2026
6:23 πμ - 8:21 μμ



LIFESTYLE - Ραφήνα
Βυθίστηκε τρία μέτρα το σπίτι επί της οδού Καρυωτάκη στον Νέο Βουτζά (φώτο - βίντεο)
Διαβάστηκε 2909 φορές

05-02-2022
Από τo Dimotisnews


Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν το σπίτι επί της οδού Καρυωτάκη στον Νέο Βουτζά που «βυθίστηκε» εξαιτίας καθίζησης του εδάφους.
Η καθίζηση που αρχικά ήταν 30 πόντοι, έγινε τρία μέτρα. Η περιοχή είχε δέντρα και μετά τις φωτιές του Ιουλίου 2018 με κάθε βροχή σημειώνονταν καθιζήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα σπίτια που βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο, δεν κατοικούνται πια ενώ είναι κατασκευής 20ετίας το πρώτο σπίτι και νεώτερα τα άλλα δύο.
Καθιζήσεις υπάρχουν και στα διπλανά σπίτια και κάθε φορά που βρέχει, βυθίζονται όλο και περισσότερο, ξεπερνώντας τους δέκα πόντους.
Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, σε δηλώσεις του στις τηλεόρασεις της ΕΡΤ, του STAR, του MEGA και του ΣΚΑΪ, είπε ότι διολισθαίνει ένα υπόστρωμα του εδάφους, ενώ ειδικοί γεωτέχνες θα διαπιστώσουν σήμερα το βάθος που εξελίσσεται αυτή η διαδικασία.
«Σε πρώτη φάση κινδυνεύουν τέσσερα σπίτια και το γεωλογικό αυτό φαινόμενο το βλέπουμε σε ένα μήκος 350 μέτρων αλλά σε βάθος χρόνου μπορεί να αλλάξει αυτό και να εξελιχθεί. Αυτό θα το δείξει η γεωλογική μελέτη», δήλωσε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου.

Δείτε τα βίντεο:

* Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φίλο Κώστα Χανιώτη.








Διαβάστε επίσης
 
Ραφήνα - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ανδρέας Βασιλόπουλος: Η Διοίκηση αλλοιώνει αποφάσεις...
 
Ραφήνα - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Καταγγελία Μπουρνούς: «Κατάφωρη παραβίαση της θεσμικής...
 
Ραφήνα - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Καταγγελία Μπουρνούς για την «απαράδεκτη, υβριστική...
 
Ραφήνα - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο γα..νωματής σύζυγος της δημάρχου





Τετάρτη 06 Μαίου 2026
6:23 πμ - 8:21 μμ

LIFESTYLE - Ραφήνα
Βυθίστηκε τρία μέτρα το σπίτι επί της οδού Καρυωτάκη στον Νέο Βουτζά (φώτο - βίντεο)
Διαβάστηκε 2909 φορές

05-02-2022
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps