Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Μεθοδευμένη τακτική της Διοίκησης Τσίρκα η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
6:08 πμ - 8:51 μμ



ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Μαραθώνας
Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Μεθοδευμένη τακτική της Διοίκησης Τσίρκα η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου
Διαβάστηκε 2463 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews


Η «Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα» καταγγέλλει την μεθοδευμένη τακτική της Διοίκησης Τσίρκα στην όλο και περισσότερο υποβάθμιση των διαδικασιών του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ενώ μετά από καιρό εξαγγέλλεται για τις 23/11/2023 Δημοτικό Συμβούλιο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (με φυσική παρουσία) με θέματα μεταξύ άλλων τα δημοτικά τέλη, τους δημοτικούς φόρους, τις τιμές ανά τ.μ. παραχώρησης προς εκμετάλλευση δημοτικών χώρων κλπ. (Ουσιαστικά την οικονομική εισπρακτική πολιτική προς τους κατοίκους  και τους επαγγελματίες του Δήμου μας) επικαλούμενος την «έλλειψη απαρτίας» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο της ώρας, αναβάλει την συνεδρίαση, παρά τις διαμαρτυρίες του επικεφαλής  Δημοτικού Συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκου Στεφανίδη για την πρωτοφανή απόφαση του προέδρου του Δ.Σ., που αποδεικνύει την σκοπιμότητα της ματαίωσης. Έρχεται τώρα μετά από μία εβδομάδα, στις 01/12/2023, να γίνει με τηλεδιάσκεψη για να μπορεί, με μικρότερη απαρτία, να πάρει αποφάσεις για σημαντικά θέματα, φέρνοντας ταυτόχρονα και θέματα εκτός ημερήσιας, όπως συνήθως κάνουν. Μια τόσο σημαντική συνεδρίαση για τους δημότες, που θα έπρεπε να είναι σε διαβούλευση με επαγγελματικούς  φορείς και κατοίκους πολύ πριν έρθει για ψήφιση, πάνε πάλι να την περάσουν σαν τυπική διαδικασία.
Να ξέρουν οι διοικούντες του Δήμου ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» και η Λαϊκή παρέμβαση και αντίδραση που προκαλεί η αντιδημοκρατική αρχή, θα τους χαλάσει τα σχέδια για κλειστά συμβούλια χωρίς την συμμετοχή φορέων, συλλόγων και κατοίκων. Εμείς  θα ενημερώνουμε και θα αναδεικνύουμε τα σχέδια τους.
 Δεν θα καταφέρουν να μην ακουστούν οι φωνές των κατοίκων για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα συνεχίσει να σας καταγγέλλει και να ενημερώνει τους κατοίκους για  τις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ μεθόδους σας. Να καταργηθούν οι αντιδημοκρατικοί νόμοι για την Τοπική Διοίκηση που δεν εξυπηρετούν τα φτωχά και μεσαία στρώματα, αλλά συγκεκριμένα μεγάλα συμφέροντα.
ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ.








Διαβάστε επίσης
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Δήμος Μαραθώνος: Γιατί παραμένει χωρίς Αντιδήμαρχο...
 
Μαραθώνας - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο Δήμος Μαραθώνος βράβευσε τους εθελοντές...
 
Μαραθώνας - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
7ο Φεστιβάλ Παραγωγών Τοπικών Αγροτικών Προϊόντων...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Δήμος Μαραθώνος: Δυο δημότες συζητούν για...





Κυριακή 05 Ιουλίου 2026
6:08 πμ - 8:51 μμ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Μαραθώνας
Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα: Μεθοδευμένη τακτική της Διοίκησης Τσίρκα η υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου
Διαβάστηκε 2463 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps
Share This
Powered by Adwapps