Νίκος Χατζηγιάννης: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΚΑ... ή αλλιώς ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΑΕΙ... «ΣΥΝΝΕΦΟ»
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ



ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Μαραθώνας
Νίκος Χατζηγιάννης: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΚΑ... ή αλλιώς ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΑΕΙ... «ΣΥΝΝΕΦΟ»
Διαβάστηκε 3896 φορές

26-10-2021
Από τo Dimotisnews


Εδώ και μήνες σύσσωμη η Αντιπολίτευση του Δήμου Μαραθώνος ζητά από τον κ. Τσίρκα να αρχίσουν επιτέλους οι διά ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η Δημοτική Αρχή και ο κ. Τσίρκας όμως συνεχίζουν την φαρσοκωμωδία των ...τηλεδιασκέψεων με την φτηνή και ξεπερασμένη πια δικαιολογία της απαγόρευσης συναθροίσεων λόγω του ...Κορωνοϊού.
Την ίδια στιγμή βέβαια ο ίδιος ο κ. Τσίρκας μάζεψε πρόσφατα σε κλειστή αίθουσα ξενοδοχείου και χωρίς αποστάσεις την Παράταξή του για να κάνει «απολογισμό» διετίας. όπως φαίνεται και στην φωτογραφία εκεί μάλλον ο Κορωνοϊός δεν ...κολλάει.... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

TSIRKAS_APOLOGISMOS

Το ίδιο και λίγες μέρες αργότερα στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου σε εκδήλωση του Μουσείου. ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

TSIRKAS_MOUSEIO

ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ... ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!!!
Φαίνεται μάλλον τελικά ότι ο κ. Τσίρκας και η ανύπαρκτη και φοβική παράταξή του έχει αλλεργία στα δημοτικά συμβούλια.
Και φυσικά τρέμει ο ίδιος αλλά και οι συν αυτώ να έλθουν αντιμέτωποι με την Αντιπολίτευση γιατί καλά ξέρουν ότι δεν τους παίρνει.... Και όπως θα έλεγε και η πιτσιρικαρία με απλά λόγια .....«κολώνουν».
Έτσι, ο κ. Τσίρκας συγκαλεί και πάλι Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 26-10-2021 με τηλεδιάσκεψη για πολύ σοβαρά θέματα, όπως ενδεικτικά την απευθείας ανάθεση για το Πολιτιστικό Κέντρο Μαραθώνα, την οποία μάλιστα την εισηγείται ο ίδιος (!!) παρακάμπτοντας (;;) την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και χωρίς καμία ενημέρωση σχετικά με τις νομικές ενέργειες επί του θέματος, την στιγμή που για το θέμα αυτό υπάρχουν θέματα όπως ο καταλογισμός, η διάλυση της σύμβασης με τον Ανάδοχο κ.λπ. για τα οποία είναι απαραίτητο να υπάρξει ενημέρωση και διάλογος διά ζώσης.
Το ότι ο κ. Τσίρκας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ απευθείας αναθέσεων μέχρι τώρα το ξέραμε και το έχουμε εμπεδώσει.
Το ότι όμως θα ήταν ο ίδιος Εισηγητής ενός θέματος για το οποίο θα έπρεπε να εισηγηθεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και να ενημερώσει το Συμβούλιο η Νομική Υπηρεσία ξεπερνάει κάθε όριο.
Πόσο ακόμη όμως;;
Σίγουρα όχι πολύ....

Νίκος Χατζηγιάννης
Δημοτοικός Σύμβουλος Μαραθώνα
Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας








Διαβάστε επίσης
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Ο Αύγουστος είναι ίσως η μεγαλύτερη...
 
Μαραθώνας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μάτι σε πολεοδομική ομηρία: Οι περιουσίες...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Το LIVE του Καλοκαιριού: Ο Πάνος...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Δήμος Μαραθώνα: Το νέο πρόγραμμα «ΔΕΝ...





Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Μαραθώνας
Νίκος Χατζηγιάννης: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΡΚΑ... ή αλλιώς ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΑΕΙ... «ΣΥΝΝΕΦΟ»
Διαβάστηκε 3896 φορές

26-10-2021
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps