Ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2025
6:57 πμ - 5:20 μμ



ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Νέα Μάκρη
Ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης
Διαβάστηκε 1863 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews


Από τη Τρίτη 6 Μάϊου ξεκινάει η ομάδα του ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ, στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης. Το έμπειρο εκπαιδευτικό της προσωπικό που δημιούργησε Παγκόσμιους Πρωταθλητές, θα βρίσκεται καθημερινά, 16.00 με 19.00 και Σάββατο πρωί 9.00 με 12.00, για ακαδημίες, προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα.

Η κολύμβηση είναι το ιδανικότερο άθλημα για παιδιά από 4 ετών, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και βοηθάει στην καρδιαναπνευστική τους λειτουργία. Βοηθά στην κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης και πετυχαίνει την καλύτερη μυϊκή ενδυνάμωση, χωρίς κανέναν τραυματισμό. Ταυτόχρονα αναπτύσσει την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση, και προάγει την ανεξαρτησία των παιδιών.

Η 30νταετή μεγάλη ιστορία του σωματείου στον υγρό στίβο, αποτελεί εγγύηση για κάθε γονιό που θέλει το παιδί του να μάθει τα μυστικά της κολύμβησης από τους καλύτερους.








Διαβάστε επίσης
 
Νέα Μάκρη - LIFESTYLE
Ανασκαφές στην καρδιά της Νέας Μάκρης...
 
Νέα Μάκρη - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας: επανεκκίνηση ή επανάληψη;
 
Νέα Μάκρη - LIFESTYLE
Περιοδική έκθεση «Από τον προσφυγικό οικισμό...
 
Νέα Μάκρη - LIFESTYLE
Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων από τον Σύλλογο...





Παρασκευή 07 Νοεμβρίου 2025
6:57 πμ - 5:20 μμ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Νέα Μάκρη
Ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ στο κολυμβητήριο της Νέας Μάκρης
Διαβάστηκε 1863 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews
aboutus





Share This
Powered by Adwapps