Οικισμός ΑΥΡΑ Μαραθώνα: Η κατάσταση της πλατείας «Μιλτιάδη» δημιουργεί θλίψη, απόγνωση, θυμό και αγανάκτηση
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ



LIFESTYLE - Μαραθώνας
Οικισμός ΑΥΡΑ Μαραθώνα: Η κατάσταση της πλατείας «Μιλτιάδη» δημιουργεί θλίψη, απόγνωση, θυμό και αγανάκτηση
Διαβάστηκε 4382 φορές

19-02-2022
Από τo Dimotisnews


Ανάρτηση στη σελίδα «ΑΥΡΑ Μαραθωνας, Οικισμος, Εξωραιστικος & Πολιτιστικος Συλλογος»:

Η κατάσταση της πλατείας «Μιλτιάδη» δημιουργεί θλίψη, απόγνωση, θυμό και αγανάκτηση. Ο Σύλλογος προσπαθεί εδώ και 4 χρόνια με επανειλημμένα αιτήματα προς τον Δήμο Μαραθώνα, να ξεκινήσουν εργασίες επιδιόρθωσης των παιδικών παιχνιδιών και συντήρησης του χώρου στην πλατεία «Μιλτιάδη». Η ανταπόκριση του Δήμου απεικονίζεται στις φωτογραφίες.
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα με έξοδα του Συλλόγου να ξεκινήσουν εργασίες όπως: να αφαιρεθεί η πέργκολα, να επισκευαστούν, η τσουλήθρα, οι κούνιες, τα τρία (3) παγκάκια, η μπασκέτα, να αφαιρεθεί το κατεστραμμένο φωτιστικό, να καθαριστεί  και να επιστρωθεί ο χώρος, να φυτευτεί γκαζόν στον επίπεδο χώρο, για να παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο, να τοποθετηθεί σύστημα ποτίσματος, να φυτευτούν δέντρα. Τις αμέσως προσεχείς μέρες θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το έργο μας.
Το έργο του Συλλόγου άρχισε να υλοποιείται με γρήγορους ρυθμούς. Αφαιρέθηκαν η κατεστραμμένη και επικίνδυνη πέργκολα, ομοίως και το φωτιστικό. Επισκευάστηκαν και βάφτηκαν η τσουλήθρα, οι κούνιες, τα παγκάκια και η μπασκέτα. Επίσης καθαρίστηκε  και να επιστρώθηκε ο χώρος της πλατείας.
Πρωτεργάτες το ακούραστο δίδυμο των επιτυχιών ο Πρόεδρος κ. Τζιανάκης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος κ. Σέργης Ιωάννης. Το έργο της ανάπλασης θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, με την βοήθεια όλων των μελών του Συλλόγου.
23/6/2020: O Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα & Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Γεωργάτος Εμμανουήλ, μας δώρισε και τοποθέτησε ο ίδιος ένα προβολέα στο μπάσκετ στην πλατεία «Μιλτιάδη».








Διαβάστε επίσης
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Ο Αύγουστος είναι ίσως η μεγαλύτερη...
 
Μαραθώνας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Μάτι σε πολεοδομική ομηρία: Οι περιουσίες...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Το LIVE του Καλοκαιριού: Ο Πάνος...
 
Μαραθώνας - LIFESTYLE
Δήμος Μαραθώνα: Το νέο πρόγραμμα «ΔΕΝ...





Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ

LIFESTYLE - Μαραθώνας
Οικισμός ΑΥΡΑ Μαραθώνα: Η κατάσταση της πλατείας «Μιλτιάδη» δημιουργεί θλίψη, απόγνωση, θυμό και αγανάκτηση
Διαβάστηκε 4382 φορές

19-02-2022
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps