Το Χρονικό της Παραίτησης... και της Παρακμής
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πέμπτη 14 Μαίου 2026
6:15 πμ - 8:28 μμ



ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Παιανία
Το Χρονικό της Παραίτησης... και της Παρακμής
Διαβάστηκε 3896 φορές

27-05-2025
Από τoν Θανάσης Ντζακώστας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιανίας


Η αποδόμηση της δημοτικής αρχής δεν έχει τέλος.
Είμαστε μάρτυρες μιας αδυσώπητης κατάπτωσης που δεν έχει ξαναγινει. Ο Δήμος βρίσκεται σε αθλία κατάσταση στιγματισμένος από μια διοίκηση ανίκανη και επικίνδυνη.  
Ανίκανη στην κακοκαιρία, ανίκανη στη διαχείριση των οικονομικών, ανίκανη στη διαχείριση των ανθρώπων. Μια διοίκηση που λέει ψέματα συνεχώς, μια διοίκηση ΚΑΛΠΙΚΗ που διαρκώς αυτοπροβάλλεται με κακές δημόσιες σχέσεις.
Τον πρώτο χρόνο της θητείας του κ. Μάδη παραιτήθηκε σαν κεραυνός εν αιθρία η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Εύη Κρεμμυδά, μετά από το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε με τον Αερολιμένα. 
Τον δεύτερο χρόνο παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού - Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, ο κ. Γιώργος Κυρίτσης καθώς και η κοινοτική Σύμβουλος, κα Βούλα Καβαλάρη. 
Προχθές είχαμε την επιστολή παραίτησης της Αντιδημάρχου κας Έλενας Αντωνίου, η οποία μια μέρα μετά, «ανακάλεσε» την παραίτησή της από δημοτική σύμβουλος αλλά τελικά παραιτείται από αντιδήμαρχος. 
Αυτά όσον αφορά στις παραιτήσεις των στελεχών της διοίκησης και πάλαι ποτέ στενών συνεργατών του κ. Μάδη.
Ας περάσουμε τώρα στις υπηρεσίες του Δήμου.
Πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου ο κ. Γούσης, ο οποίος θα παραδώσει στο τέλος του τρέχοντος μήνα. 
Προχθές παραιτήθηκε και φεύγει οριστικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ο κ. Σοφοκλής Γρηγοριάδης, πολιτικός μηχανικός. Οι άνθρωποι αυτοί, ικανότατα και πολύτιμα στελέχη έφυγαν  από καίριες θέσεις εν μέσω θητείας της διοίκησης. Και είναι μεγάλη απώλεια για όλους μας.
Στο δια ταύτα.
Οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή, ο Δήμος βρίσκεται σε αποσάθρωση, οι συνεργάτες του Μάδη είτε φεύγουν τρέχοντας είτε είναι σε σύγχυση και απόγνωση, πηγαίνοντας μπρος - πίσω, οι υπηρεσίες του Δήμου αντιμετωπίζουν Γολγοθά και οι δημότες είναι εγκαταλελειμμένοι και εξοργισμένοι.
Ασυδοσία, αναισθησία, αλαζονεία και αδιαφορία είναι το πρόσωπο αυτής της ντροπιαστικής και αποτυχημένης δημοτικής αρχής, η οποία ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.
Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει ξαναδεί ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Τέτοια παρακμή, τέτοια σκάνδαλα….
ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ.








Διαβάστε επίσης
 
Παιανία - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δήμος Παιανίας: Συγκίνηση και ενθουσιασμός στο...
 
Παιανία - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δήμος Παιανίας: Τιμητική βράβευση στον Παγκόσμιο...
 
Παιανία - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δήμος Παιανίας: Εκατοντάδες δημότες συμμετείχαν στις...
 
Παιανία - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δήμος Παιανίας: Στην τελική ευθεία για...





Πέμπτη 14 Μαίου 2026
6:15 πμ - 8:28 μμ

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Παιανία
Το Χρονικό της Παραίτησης... και της Παρακμής
Διαβάστηκε 3896 φορές

27-05-2025
Από τoν Θανάσης Ντζακώστας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παιανίας
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps