Ζαχαράκη: «Ένας κύκλος συνεργασίας και προσφοράς όπου κάθε βοήθεια μετράει»
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ



ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Ανατολική Αττική
Ζαχαράκη: «Ένας κύκλος συνεργασίας και προσφοράς όπου κάθε βοήθεια μετράει»
Διαβάστηκε 1995 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews


«Βρεθήκαμε για 3 ώρες εκτός του OAKA Athens Olympic Complex σήμερα (σ.σ. Τετάρτη 14/8) το απόγευμα για να επισκεφτούμε παραδίδοντας φαγητό (ευχαριστούμε τον Μασούτης και το My market), ξηρά τροφή, νερά, ορούς και χρήσιμα προϊόντα, αλλά και μαγειρεμένο φαγητό από το Σώμα Ελληνικού οδηγισμού, το The love van και εθελοντές της Νέας Μάκρης. 
Ξεκινήσαμε πηγαίνοντας στον 12ο Πυροσβεστικό Σταθμό στην Παλλήνη όπου συναντήσαμε τους πυροσβέστες μας. Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο πολιτιστικό πάρκο Νέας Μάκρης για να παραδώσουμε πρώτες ύλες για μαγειρική και να ευχαριστήσουμε τους εθελοντικές ομάδες, τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος, αλλά και την IASIS NGO καθώς και το Θάλπος για την ψυχοκοινωνική στήριξη των πολιτών. 
Κατευθυνθήκαμε μετά στο κέντρο επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης όπου συναντηθήκαμε με τη δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου και παραδώσαμε ζεστό φαγητό για τους εθελοντές. Η δήμαρχος μας έδειξε και το κέντρο επιχειρήσεων. 
Και στο τέλος βρεθήκαμε στο Μεταξουργείο στο κέντρο του Humanity Greece όπου συναντηθήκαμε με δεκάδες εθελόντριες και εθελοντές που παραλαμβάνουν, συσκευάζουν προϊόντα και προετοιμάζουν φαγητό για όλα τα σημεία.
Ευχαριστώ την οργάνωση για όλη την δράση καθώς ο συντονισμός είναι άμεσος και η αντίδραση επίσης. 
Επιστρέψαμε στο ΟΑΚΑ όπου ήδη από το μεσημέρι οι λίγες οικογένειες είχαν ήδη κατευθυνθεί στα ξενοδοχεία τα οποία διατίθενται για προσωρινή διαμονή ή είχαν επιστρέψει στο σπίτι τους. Με χαρά υποδεχτήκαμε νέα παιδιά που γέμισαν τα αυτοκίνητα τους και έφεραν καινούργια προϊόντα για να μπορέσουν να διατεθούν ξανά αύριο.
Ένας κύκλος συνεργασίας και προσφοράς όπου κάθε βοήθεια μετράει.
Αύριο και κατόπιν συνεννόησης με τις δημοτικές αρχές και τις κοινωνικές υπηρεσίες καθώς και τα κλιμάκια πυροσβεστών και εθελοντικών ομάδων θα ενημερώσουμε για νέες ανάγκες. 
Στοχευμένα έτσι ώστε να γίνεται στοχευμένη αξιοποίηση της συγκινητικής γενναιοδωρίας των πολιτών. 
Συνεχίζουμε».

Σοφία Ζαχαράκη
Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας








Διαβάστε επίσης
 
Ανατολική Αττική - LIFESTYLE
Ένα επικίνδυνο κάγκελο, δύο πρωτόκολλα και...
 
Ανατολική Αττική - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δούκας από τις Παιδικές Εξοχές στον...
 
Ανατολική Αττική - ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Νίκος Χαρδαλιάς: «Βρισκόμαστε σε πλήρη επιφυλακή...
 
Ανατολική Αττική - LIFESTYLE
Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα στη Λετονία...





Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
6:44 πμ - 8:13 μμ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Ανατολική Αττική
Ζαχαράκη: «Ένας κύκλος συνεργασίας και προσφοράς όπου κάθε βοήθεια μετράει»
Διαβάστηκε 1995 φορές

27-05-2025
Από τo Dimotisnews
aboutus





Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183
Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ.: 262003
www.dimotisnews.gr © 2012 - 2026 All rights reserved
Ανάπτυξη εφαρμογής DimotisApp PWA από την Adwapps
Share This
Powered by Adwapps