![]() Αήθης επίθεση Τσεβά σε Μπουρνούς: «Εύχομαι να σε θάψουμε στο νεκραταφείο της Ραφήνας»
Διαβάστηκε 1865 φορές
![]() Αήθης και απαράδεκτη επίθεση της Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρας Τσεβά, προς τον π. Δήμαρχο, Βαγγέλη Μπουρνούς, στη σημερινή (σ.σ. Πέμπτη 13/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου. Η Δήμαρχος Τσεβά, στριμωγμένη στα σχοινία από τα αδιέξοδα που με δική της αποκλειστικά ευθύνη έχει περιέλθει η διοίκηση της, προέβη -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- σε απρεπή σχόλιο κατά του πολιτικού της αντίπαλου, κ. Μπουρνούς, λέγοντας του «Εύχομαι να σε θάψουμε στο νεκραταφείο της Ραφήνας». Δυστυχώς, η κατάσταση στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συνεχώς διολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια, με αποκλειστική ευθύνη της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά και των έξι (6) εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων της.
Tags: Ραφήνα, ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,
![]() |
![]() |
Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025
☼ 6:30 πμ -
☾ 6:36 μμ
|
![]() |
13-03-2025
Από τo Dimotisnews
|
Αήθης και απαράδεκτη επίθεση της Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Δήμητρας Τσεβά, προς τον π. Δήμαρχο, Βαγγέλη Μπουρνούς, στη σημερινή (σ.σ. Πέμπτη 13/3) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου.
Η Δήμαρχος Τσεβά, στριμωγμένη στα σχοινία από τα αδιέξοδα που με δική της αποκλειστικά ευθύνη έχει περιέλθει η διοίκηση της, προέβη -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- σε απρεπή σχόλιο κατά του πολιτικού της αντίπαλου, κ. Μπουρνούς, λέγοντας του «Εύχομαι να σε θάψουμε στο νεκραταφείο της Ραφήνας».
Δυστυχώς, η κατάσταση στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συνεχώς διολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια, με αποκλειστική ευθύνη της Δημάρχου Δήμητρας Τσεβά και των έξι (6) εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων της.
Όροι χρήσης Σχετικά με τα cookies Διαφημίσεις Ταυτότητα Επικοινωνία Μέλη |
Τηλέφωνο επικοινωνίας
6977232183 |