Ραντεβού στον «Ζήκο»…
×
AΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ ΥΓΕΙΑ LIFESTYLE ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΟΔΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ OΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ
Κυριακή 09 Νοεμβρίου 2025
7:00 πμ - 5:18 μμ



ΨΙΘΥΡΟΙ - Ανατολική Αττική
Ραντεβού στον «Ζήκο»…
Διαβάστηκε 3245 φορές

30-07-2021
Από τo Dimotisnews


Σε πολιτικό και υπερκομματικό στέκι έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα το γνωστό πολύ καλό εστιατόριο της Αρτέμιδας «Ο Ζήκος».
Συγκεκριμένα, μετά την προ ημερών συνάντηση όπου ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς έτρωγε με την παρέα του, τους κ.κ. Μάκη Βουδούρη (Δημοτικό Σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου, Ανδρέα Γλαβά (Πρόεδρο ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής), Γιώργο Αντωνίου (επιχειρηματία) και τον Γιάννη Κοντογεώργο (εκδότη του ΔΗΜΟΤΗ), προχθές, την Τετάρτη 28 Ιουλίου το βράδυ, οι κεραίες μας εντόπισαν πάλι τον Βαγγέλη Μπουρνούς να τρώει στον «Ζήκο» με τρεις Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Και δεν θα υπήρχε είδηση εάν επρόκειτο για δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας. Εδώ μιλάμε για τρεις Δημοτικούς Συμβούλους, δυο άνδρες και μια γυναίκα, που ανήκουν, προς ώρας, σε παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Στη συνάντηση επικράτησε πολύ φιλικό κλίμα, με κέφι και πολλά γέλια, γεγονός που προϊδεάζει τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.








Διαβάστε επίσης
 
Ανατολική Αττική - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
To dark χιούμορ της Αναστασίου που...
 
Ανατολική Αττική - ΥΓΕΙΑ
Ο Μάριος Θεμιστοκλέους στο νέο κτίριο...
 
Ανατολική Αττική - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέτσας για τα ΕΛΤΑ: Το ένα...
 
Ανατολική Αττική - ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ερώτηση Χριστοδουλάκη στη Βουλή για το...





Κυριακή 09 Νοεμβρίου 2025
7:00 πμ - 5:18 μμ

ΨΙΘΥΡΟΙ - Ανατολική Αττική
Ραντεβού στον «Ζήκο»…
Διαβάστηκε 3245 φορές

30-07-2021
Από τo Dimotisnews
aboutus